Allmänt intressant · Tips

En annan grej – vardagshjältar mot nätmobbing


Det har härjats en del om armhår på facebook i dagarna genom kampanjen ”Ta håret tillbaka!”. Nu kommer uppföljaren, som mer konkret uppmanar till vad som är meningen med kampanjen egentligen – att slå tillbaka mot nätmobbing. För inte fan är det okej för någon att hänga ut folk på internet, kommentera utseende eller personlighet eller något annat på ett kränkande sätt. Åsiktsfrihet betyder INTE rätten att kränka vem man vill, utan rätten att uttrycka sina åsikter UTAN att kränka. Helt enkelt. Så joina Vardagshjältar mot nätmobbing om du också känner att det är dags att markera att det inte är okej. Inte okej alls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s