Personligt

Min bästa läsplats


Läste ett intressant inlägg om ”bästa läsplats” och var det är någonstans här.

Måste säga att vart jag läser absolut bäst är på alla dessa långa tågresor fram och tillbaka till olika ställen. Hemma är förstås sängen ett alternativ, men i närheten finns alltid datorn. När vädret tillåter det är såklart parkbänken i solen det mest fantastiska, men vi bor ju onekligen i SVERIGE och här har vi inte lärt oss att ha läsvänligt väder mer än ett fåtal dagar om året, tyvärr, så TÅGET är vad jag slår ett extra slag för.

Dunkdunkande fram genom Sverige med en bok i knät är bland det bästa jag vet. Så blir det både en fysisk och en psykisk resa, samtidigt, fast till olika platser. Dessutom få distraherande objekt, och ett lätt sätt att stänga ute högt pratande 14-åringar och högviktiga människor i kostym som har viktiga samtal hela vägen från huvudstaden till min hemstad. Så, så är det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s