Nyinköp/planer på att läsa - snart

Max Frei är en drömmare och klassisk loser.


Skrev ihop en lista med böcker av dom boktips jag fått nyligen, bland annat Extremely Loud and Incredibly Close, Pan, Ett hem vid världens ände och Shantaram och tänkte att en fredagstur till biblioteket var en helt underbar grej. Med min vanliga tur var det – såklart – stängt för planeringsdag. Besvikelsen sved till lite i maggropen. Botade den med att istället ta vägen förbi Akademibokhandelns slutrea = halva reapriset på alla kvarvarande reaböcker.

Tar helg nu tillsammans med Främlingen och hoppas, hoppas, hoppas att den är lika bra som den ser ut. Blev superkonfunderad i affären och undrade vart man kunde läsa lite snabbt vad den handlar om, för på baksidan stod ingenting alls. Men RYGGEN däremot, där hade jag hela plotten uppmålad för mig. Paff och glad över lite originalitet ändå. Tänker att den här spellistan funkar rätt bra till också. Våryra! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s