Övrigt · Personligt

Min nya, bästa, läsplats


Åkte på en ascool auktion till förmån för SMU i Skåre här om dagen (typ igår) och bland allt (ärligt talat) skräp hittade jag den här helt fantastiska gungstolen rakt ut i gröngräset. Visst, färgen är inte den mest fantastiska med med en färgburk och lite slit ska det här nog kunna bli höstens och vinterns bostad. För hur skönt är det inte att krypa ihop i en gungstol som vaggar fram och tillbaka med en riktigt bra roman i knät och en filt över axlarna. Sen en kopp varm choklad på bordet bredvid och idyllen är skapad. Helt fantastiskt kommer det bli. Helt fantastiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s