Övrigt · Personligt · Tips · Utmaningen

En utmaning


Jag utmanar härmed mig själv, och alla intresserade, att lyckas läsa 30 minuter om dagen. Det kan vara till frukosten, innan läggdags, i badkaret eller på bussen – så länge 30 minuter av dagens 24 timmar spenderas med läsning.

Detta rapporteras också följande, som kommentar eller i egen blogg (är fett intresserad av att se om någon mer nappar så länka gärna), varje vecka. Ska vi se hur många böcker vi kan ta oss igenom innan nyår på detta sätt?

3 reaktioner till “En utmaning

  1. Det ska bli kul att se hur många böcker du/ni kommer att plöja. 🙂 Själv har jag svårt att avvara 30 min varje dag. Jag har vissa dagar när jag inte läser alls, och andra dagar när jag kan läsa mer. Framför allt läser jag mest korta snuttar och det är svårt att ändra på. :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s