Övrigt · Personligt · Tips · Utmaningen

En utmaning


Jag utmanar härmed mig själv, och alla intresserade, att lyckas läsa 30 minuter om dagen. Det kan vara till frukosten, innan läggdags, i badkaret eller på bussen – så länge 30 minuter av dagens 24 timmar spenderas med läsning.

Detta rapporteras också följande, som kommentar eller i egen blogg (är fett intresserad av att se om någon mer nappar så länka gärna), varje vecka. Ska vi se hur många böcker vi kan ta oss igenom innan nyår på detta sätt?

4 kommentarer på “En utmaning

  1. Det ska bli kul att se hur många böcker du/ni kommer att plöja. 🙂 Själv har jag svårt att avvara 30 min varje dag. Jag har vissa dagar när jag inte läser alls, och andra dagar när jag kan läsa mer. Framför allt läser jag mest korta snuttar och det är svårt att ändra på. :/

  2. denna kan väl börja om, ? med modifiering, kanske, typ 60 böcker att läsa det är 5 per månad o det läser man nog, trots att/om man arbetar. läser varje kväll i sängen isf tv, jag har alltid bok i väskan, läser på träningar (sonens) har då alltid fler än 1 bok igång
    så kan man ju läsa 150 böcker ett år om man vill, eller lägga till att lyssna./ e läsa
    en bok är ju en bok.=) med papper.=) jag gör listor hemma vad jag läser o recenssioner, nyss på goodread, o ska fixa min hemsida med, då mitt bokintresse har gått djupare än bara läsa boken, vill ha ut mer, från andra osv, så jag kör gärna utmaningar med andra och kan dela med sig av sin upplevelse, erfarenheter kring böcker o läsande./ blir som en bokcirkel, men utan fysisk kontakt och fler kanske läser samma böcker, finns mycket kul man kan lägga in – och så kul om fler går samman- min sida heter pärlansmagi och kommer i helgen, styra om den till att handla om böcker .!! mvh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s