Övrigt

Hej Allesammans!


Det var inte igår vi hördes vid sist, men jag hoppas att någon hängt kvar genom min svacka. Det är inte alltid man finner energin till läsningen, som man borde – det tror jag alla känner igen sig i – och allt för länge har tiden tagits upp av surfplattor och tv-apparater innan jag äntligen hittade tillbaka till bokhögen. Så nu, närmsta dagarna, bör det dyka upp lite nya boktips och lite mer energi! Kan behövas mitt i snöstormen, håller ni inte med?!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s