Personligt

Ett kort avbrott, men med god orsak


Hej Alla Glada! Undrar ni över avbrottet i inlägg? I oktober fick jag en liten mycket tidskrävande gosse, som tar bort fokus från allt annat utom honom och heltidsplugget som man liksom inte kommer ifrån som heltidsstudent!
Jag kämpar på, men just skönlitteratur är inte det som läses mest och tid framför datorn är väl ingenting som är sådär särskilt ofta förekommande. Jag jobbar på det, och så fort livet lugnar ner sig lite mer kommer det mer. Tillsvidare hoppas jag att ni har tålamod. Det kommer mera! 🙂

 

IMG_0406

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s