Erotik · Romaner

För dig blottad (Crossfiretrilogin) – Sylvia Day


Minns ni Fifty Shades-hysterin och alla de böcker som dök upp i dess kölvatten? Crossfire-trilogin var bland dessa böcker.

Sylvia Day gör en spin-off på flicka möter pojke, pojke är en farlig typ med dunderkontrollbehov på grund av barndomsproblem och vill därför bara ha bdsm-sex med kontrakt. Ja, precis som Fifty Shades. I För dig blottad heter hon Eva, en flicka med massa pengar i ryggen. Hon börjar på sitt nya jobb i New York och springer in i Gideon Cross, VD för företaget hon precis börjat jobba för. Vid första ögonblicket ser hon att han är FARLIG, en kille hon inte borde vara med. Han vill ha henne, på sitt sätt. Och så vidare, du kan säkert gissa ungefär vad som händer?

Det är mycket skit, det är alltid mycket skit i de böckerna, men för att lyfta ett par, tre positiva aspekter. Vi har för en gångs skull en rätt kaxig brud i huvudrollen, med massa sexuell erfarenhet och som vet vad hon vill. Hon har också sitt eget bagage, kräver terapi och samtal för att försöka få deras relation att fungera. De tar upp kondomanvändning som något självklart ett par gånger (finally) vilket sexupplysaren i mig älskar. Och boken skapar massa skratt. Sexscenerna är så komiskt framställda att det är svårt att inte skratta rakt ut. Det är pungar som svingar fram och tillbaka, det är svett och allt möjligt. På Goodreads läste jag en recension som med hjälp av bilder beskrev läsarens reaktioner på olika citat från boken, och det stämde väldigt väl – hysteriskt.

Ni ska få några citat att skratta åt ni med: ”I thought for a moment that he might be able to make me orgasm just by talking long enough.” och min absoluta favorit ”The rythmic slap of his heavy balls against the curve of my buttocks.” Hahahhahahaha, vilka bilder skapar inte det? Ja, skrattfest och lagom sexigt ibland, men mest lite småpinsamt och skämmigt med underliga långa utläggningar om onödiga saker.

För att sammanfatta, vill du spendera några dagar med att generat skratta högt (och sen inte förklara varför) så är det värt att läsa böckerna. Om du gillar när du inte får ett avslut och blir lämnad lite otillfredställd och irriterad, så är det också värt. Jag uppskattade det inte, ett totalt slöseri med tid.

Genre: Roman/erotik
Originaltitel: Bared to you
Utgiven: 2013
Antal sidor: 322

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s