Övrigt

Ett erbjudande


Jag har fått ett erbjudande jag inte vet om jag vågar ta. Jag har blivit erbjuden att intervjua författare för bloggen. Japp, intervjua författare. Egentligen kan det väl inte bli bättre, men jag har aldrig riktigt intervjuat någon (mer än någon enstaka för ett gymnasieprojekt). Är det här något ni vill läsa om? Personerna bakom böckerna uttalar sig om böckerna (och kanske annat?). Ja, men om det finns intresse så kommer det ordnas. Pirr i magen!

En kommentar på “Ett erbjudande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s