Böcker · Litteratur · Tips · Utmaningen

Hittade en utmaning!


Surfade runt kring olika bokbloggar och tror att i år är året jag ger mig på utmaningen: 30 20 10. Den hittade jag hos Bokhora, alltså här: http://bokhora.se/2015/lasutmaning-2014-facit/#comment-552593

Poängen är alltså att läsa böcker från 30 olika länder, 20 böcker av manliga/kvinnliga författare (det en läser minst av, för mig manliga författare alltså) och sen 10 böcker från olika årtionden. Ska bli spännande att se hur det går med det. Ska dessutom försöka ge uppdateringar längs vägen.

Vilka är med?

2 kommentarer på “Hittade en utmaning!

  1. Jag är med! Tänkte försöka komma igång och prioritera läsning, perfekt utmaning för det tyckte jag! Hittade din blogg när jag googlade på utmaningen, det ska bli kul att se vad du läser!

  2. Hur gick det för dig? Två år senare har jag nu gett mig i kast med den här utmaningen och är på god väg med allt utom länder som jag kommer få svårt att klara (12 så långt).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s