Övrigt

30 dejter på 30 dagar – Sarah Title


Efter många tunga böcker kan ni få ett tips på en glättig och larvig variant istället. Det är den här. En typisk chick lit-romance-bok som är himla charmig, om än en gnutta ofräsch.

Huvudpersonen Melissa, eller Bernie som hon kallas, är den sura bibliotekarien. Hon är en stereotyp bibliotekarie. Klär sig som en. Tänker som en. Beter sig som en. När ett frieri utspelar sig i hennes bibliotek blir hennes sura nuna en meme som snabbt sprider sig över nätet.

Journalisten Colin behöver ett scoop. Snart. Han kommer på den nästan brillianta idén att försöka göra den oattraktiva och odejtbara Bernie till en artikelserie, där hon går på 30 dejter på 30 dagar. Men vad händer….

Stereotyp make over-bok där huvudpersonen går från odejtbar pga utseende och agerande till attraktiv dejtbar brutta med snygga kläder och ett ”kontrollerat” beteende. Hon går på dejt efter dejt med än mer knäppa killar som beter sig på underliga sätt och öppnar sakta men säkert upp för kärlek och relationer. Den må vara ofräsch i den aspekten, men avrundar ändå på ett charmigt sätt med bultande hjärta. Det får vara så ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s